Reservation list

Gaoluinn A-litter

home

 
   

Regeren is vooruitzien...
Heeft U ook belangstelling voor een pup, of wilt u speciaal een zoon of dochter van Ailleen Aoife bekomen in de toekomst dan kunt u zich nu al inschrijven. Het verplicht u tot niets want immers veldwerkresultaten zijn er nog niet en evenmin is een naam als Rood-Witte partner reu bekend.

  • De te verwachten paring, bij leven en welzijn, zal liggen voorjaar / zomer 2018
    (litter is planned for spring or summer 2018)

  • Het geplande nest is de tweede generatie binnen het Outcrossprogramma, dus Outcross1 (Ailleen) x Rood-Witte partner (eventueel Outcross IRWS-partner uit generatie 2 of 3 die er al zijn in Europa)

  • Voorop staan Gezondheid, Karakter, Bewegingsapparaat, Werkstijl en Capaciteiten in het veld bij deze nafok.

  • Nieuwe eigenaren die met een pup uit dit nest aan het echte werk /veldwedstrijd training doen of zelfs meehelpen een generatie 3 te helpen ondersteunen, hebben een pré.

  • De lichaamskleur van de pups zal vrijwel zeker voldoen aan de eisen gesteld aan de IRWS, nl. gedeeltelijk wit met rode platen. Het is afwachten of dit al de gewenste 60/40% verhouding wordt.

  • Een passende partner ben ik voortdurend naar op zoek, eentje die past binnen het outcrossprogramma (3 generaties tussen 2015-2025) zoals opgesteld door de Ierse moederclub en natuurlijk mijn eigen voorkeur als fokker.

Ja, ik wil ook op de puppielijst
Opgave / belangstelling kan per mail aan mij:

buiten.j@gmail.com

 

 
     
    Eng.        
    Are you also interested in a future puppy from Ailleen Aoife please feel free to contact me by mail. 
Subject: puppylist
Mating maybe spring or summer 2018