Gebeurtenis en
datum:
 

Nessun dorma!
Niemand slape...
Ga weg, o nacht!
Ga onder, sterren!
Bij de dageraad zal ik winnen!

 

Terug naar
blog
--------1130a--------
10-04-2021
Sick!

Update 24-04
Corona maatregelen
en nw. cijfers

En nog meer erbij op 5 mei.

En nog meer erbij op 12 en 22 mei.

  Covid en andere verstarring
Vandaag heeft dit blog-uitstapje niks met honden te maken...een stukkie tikken door mij als bezorgde 'weltschmertz' babyboomer, anders ontplof ik nog eens en da's ook niet de bedoeling. Alleen door goed onderzoek komen feiten aan het licht. Leugens hebben geen bestaansrecht, je zult eens zien hoe snel leugens kunnen imploderen als de naakte waarheid aan het licht komt.
De waarheid wordt altijd verteld. Voor wie het wil horen dan he.

Brommen kan ik best en dat is nu bij dezen de bedoeling wél. 

De komende jaren zal ALLES wat ons lief is van ons worden afgenomen

1. Bij de Lidl supermarkt hiertegenover komt een man de schuifdeur uit, duwend aan zo'n Koelstra kinderwagen bouwjaar plm. 1978. Die herken ik goed want dat type kocht ik zelf toen voor onze eerste, was daarna dienstig voor ons drietal kinderen. Deze heeft hij -zonder kindje erin- volgeladen met boodschappen, handig dat wel, hoef je ook niet overpakken!
Zijn mondkapje waait af en belandt in wat drabbige natte sneeuw. Hij slaat hem wat droog...en hangt 'm weer voor zijn bakkes.
Hey HiWi (Hilfswilliger) idioot, vergeet kinderen maken en hou je bij je kinderwinkelwagen zou ik willen roepen.
De situatie werd nog dommer: hij moet bij 't oversteken wachten voor meerdere auto's waarvan de bestuurders allemaal hun mondkap op hebben. 
Hoe wordt Nederland zo dom en zo onkundig gelaten (gemaakt), da's echt erg. De daardoor bruikbare idioten voor hét systeem -ook wel de ondergrondse hoveniers genoemd- blijven leven in een wereld vol angst zonder echte dialoog met andersdenkenden. Zorgelijke ontwikkelingen die veel schade gaan brengen.

2. Bevrijdingsdag 2021  
Zolangzamerhand begin ik te begrijpen waarom de WOII bezetting in Nederland een makkie bleek. Lauwe wegkijkende volksaard in combinatie met ontstellende domheid. Napoleon zei het reeds: Je kunt de Pruisen en Hollanders alles op de mouw spelden. 

'Niemals wieder'
klonk het in '45 overal, het fascisme en haat is helaas nooit meer weggegaan, komt zelfs nu van de kant die zich anti-fascist noemen. Ons Nederland is ernstig ziek! Jij kunt het hier tenminste nog wat over lezen.

75 Jaar na de bevrijding is wegkijkend en geïndoctrineerd Nederland opnieuw stuk, dé grote aanklacht tegen alle aan ons land opgeofferde 198.800 geallieerde soldatenlevens.
 

3. Social Credit System
We worden komende tijd verkwanseld en overgeleverd waar we bij staan! Vrijheid houdt niet op waar andermans angst begint hoor!
En als je grote zorgen hebt over NL, ons volk, kritiek wilt geven op het stelen van ons aller Autonomie of Welvaart word je op het Malieveld in elkaar gemept door je bloedeigen politie. Slaat vorige week om zijn andere mening Rypke bijna dood zelfs. Maar dit alles zul je op onze nieuwszenders niet horen of zien. Stel je voor, dan komt er misschien wel opstand, gaan de grootse WHO/WEF/BBB/BG plannen mis. 
Nou in mijn (en veler!) optiek is de WOIII al een poosje (eh jarenlang al) aan de gang, niet met gerichte geweren maar in eenzijdig te richten hersens. Als je niets meer op hebt met geschiedenis dan zal deze zich herhalen. Kijk naar Oekraïne (april 2021), het borrelt daar al én zichtbaar, dat gaat fout als Biden en VN niet inbindt! Rusland, door Biden telkens met de rug tegen de muur gezet, 't kolkt gevaarlijk nu!
Onze viering van 4e en 5e mei is anno nu al een gotspe, hopelijk heeft André Kyvon daar straks op de Dam een mooie gedachte.
De nieuwe (inclusie/woke/blm) generatie heeft niets met geschiedenisfeiten, of helden, laat staan emoties... die zitten gewoon juichend en feestend in de NL-bus die vol gas richting de afgrond dendert! 
Diegenen die niet in die bus willen zitten zijn zometeen de nieuwe joden.


 


Quote:
Rechtse mensen hebben vaker gelijk dan hun linkse tegenvoeters en ze zijn ook grappiger, 
blijkt uit recent onderzoek aan Nederlandse universiteiten.
Uiteraard wordt dit onderzoek nooit gepubliceerd.
Jan Gajentaan

 

Lees! 
Wat zullen onze kindskinderen woedend worden /onze generatie vervloeken als ze teruggeworpen worden naar Middeleeuwse toestanden!! (Dan bedoel ik beroving van vrijheid van lijf, van spreken en geest, in welzijn, gezondheid, immuniteit, wankele elektriciteit, brandstoffen, warmte, klimaatmiskleunen, wereldvoedselschaarste, vee
&vlees ban, in sneltreinvaart toenemende inflatie). Er komt een vloedgolf aan armoede op ons af, vooral richting onze kindskinderen en iedereen houdt nu z'n bek dicht.
Plus nog eens de schade voor het aanzien en vertrouwen in de wetenschap. Vooral naar de Geneeskunde / WHO en Klimaat zal naar alle waarschijnlijkheid de hoon immens zijn. Maar ja, volgens de hoge heren van de Grote Planning/Goldman-Sachs/WEF e.d. zal het nog 13 (!) jaar duren voordat de mensheid beseft dat ze bedrogen zijn... maar dan worden ze zo geleefd dat ze niet meer anders willen of kunnen.

Een wereldramp in wording... en het gaat snel, steeds sneller zelfs

- The Donald moest weg vanwege uitrol Great Reset,
was door zijn geheel eigen wijze een sta-in-de-weg voor WEF.  lees
- Als die Great Reset verder wordt uitgerold (ja dus) en daarna volledig gaat instorten (dat kan niet anders omdat alles berust op fraude, leugens, diefstal en dwang) 
- Dan zitten we straks nog erger aan de grond: Zwakke(re) mensen, geen gezondheid, brandstoftekorten, voedselbanken en vooral redeloosheid en radeloosheid... met daarna wel een doel nl. vrijheid van lijf en geest terug willen.
- Trump wil terugkomen in 2024, hij lijkt populairder dan ooit tevoren. Hij staat al serieus om de hoek maar juiste info is erg schaars. Even de audits afwachten... er is al 'lichte' paniek uitgebroken, al is die tegenmacht nog steeds erg machtig. Het ziet er naar uit dat Trump won in Arizona, Biden 'won' van hem (11.000 stemmen meer) maar nu al blijken er 94.000 350.000 meer geldige Trumpstemmen in Arizona alleen al te zijn. Vanuit China zijn er hacks geweest op de Dominion stemmachines die rond de 530duizend stemmen hebben omgekeerd van Rep naar Dem. Er zullen nog heel veel mensen gaan huilen that's for sure...
Laten we over een paar maanden (rond 4 juli a.s.) maar even weer kijken als er meer staten (5?) in forensic audits zijn gegaan.
- Die burgeroorlog he die er wellicht gaat komen hier in de BeNeLux (incl. Fra,Dui) zal verloren worden door ons, blanke autochtonen. De blanke bevolking is lui, geïndoctrineerd en zit met een pilsje op de bank voor de TV. Ook zijn hier geen echte leiders. Onze politiemacht en leger tellen te weinig mensen om een burgeroorlog neer te slaan. Als een kwart daarvan 'overloopt naar hun eigen (moslim)soortgenoten is het aantal vechtersbazen aan onze kant helemaal niks meer. Dus reken maar uit, binnen zeg 25 jaar is NL totaal het omgekeerde van nu. Het stramien is overduidelijk al, dat bedenk ik niet zelf he. linkje

1981: the stupid will believe it


klick voor groter

Sterven aan leven is een heilig gegeven...doodgaan door "medicijnen" niet.
Mensen mogen niet gediscrimineerd worden om geloof of huidskleur, maar wel om gezond verstand? Het "vaccin" is voor velen schadelijker dan het virus zelf. Uiteindelijk zal het besef wel komen, maar dan voor veel mensen te laat.
Het vermogen om goed en kwaad te onderscheiden is een functie van 't vermogen tot nadenken. Daar schort het vooral aan.

Lieve gevaccineerde,

wij hebben jullie vrijheid niet afgenomen. Dat deed de overheid.

Wij gijzelen jullie vrijheid niet. Dat doet de overheid.

Als wij een bedreiging zijn, dan werkt je vaccin niet.

Als het wel werkt, dan zou je allang vrij moeten zijn.

Jouw overheid liegt.

 

Al dat coronagedoe he
- Allereerst de meest nuchtere constatering: "Een derde van de mensen met COVID-19 heeft geen symptomen." Eigenlijk moet dit verbeterd worden in: "Een derde van de mensen die besmet zijn met (correcter: positief testen op) het SARS-CoV-2-coronavirus, heeft geen symptomen." Je brengt daarmee angst en onzekerheid tot naleving maatregelen... toch? Wat betekent dan ziek zijn, en 'stel nou dat ik het heb...' Of angst voor alle anderen (…ze zien er goed uit, maar stel dat ze het hebben?).
- Nieuw voorgestelde aangenomen Duits federale coronawet doet alle toekomstige vrijheid de das om, als 'deelstaat' ook bij ons DDR2.0 dus! We komen niet meer uit deze crisis omdat het nulpunt nooit meer bereikt kan en zal worden (of toegestaan).
- Het is een soort wet van Murphy: als er 2 mogelijkheden zijn en één ervan is stupide, dan kiest de overheid die. Wat ons helpt wordt dan juist kapot gemaakt!
Voorbeeld: Alle nertsenfarms moesten geruimd terwijl onderzoek juist aantoont dat bevolking rond die farms opvallend vrij van Covid blijven. Nog eentje dan: In gebieden met veel vleermuizen (afrika) is datzelfde het geval en ook bij de civetkat (koffieboeren) houderijen.
- Groepsimmuniteit creëren nu door middel van vaccinatie is toegeven dat al die lock downs, social distancing en mondkapjes allemaal TOTAAL overbodig zijn, én zijn geweest. We hadden allang een natuurlijke groepsimmuniteit gecreëerd. Maar daar verdient niemand iets aan natuurlijk...
- Mijn/ons leven staat nu al anderhalf jaar op pauze vanwege dat stelletje incompetente clowns. Lees voor incompetent nu maar Ondergeschikt aan Great Reset.
- Sterker nog, we kunnen zelfs niet eens meer leven alsof het onze laatste dag is...
- Het fenomeen Lockdown en evenmin Spertijd stond in geen enkel pandemiedraaiboek, volstrekte waanzin hebben we nu al maanden meegemaakt!
- En nog erger is dat Nederland de grondlegger is van de Covid-pandemie! Nederlandse onderzoekers (Erasmus MC) hadden een ernstig gevaarlijk virus 'gebakken', ze moesten stoppen...zodoende is Wuhan er mee verder gegaan. En Fauci, Osterhaus en Koopmans wisten er ook van... Zo zie je dus dat iedereen liegt en maar wat praatjes verkoopt vanwege de inkomsten en macht. Dit voelt niet goed is een eufemisme.
- Een gezondheidsverklaring tekenen/green or yellow-pass overleggen voor je biertje op terras; ammenooitnie.
Nu we het daar toch over hebben: wat heeft een green-pass, gele vaccinatieboekje, PCR-testuitslag, Sneltestuitslag nu te maken met als doel Covidbestrijding?? Niks volksgezondheid het gaat om (digitale) registratie!
Er gaat zoveel fout dat de hele Covidopschudding totaal onzinnig en belastend is. Kom eens met de juiste grafieken en data 2020 en 2021 op de proppen!
- Onze overheid rolt dit vaccinatiepaspoort uit op een experimenteel vaccin. Lijkt mij dat een rechter daar toch kort werk mee maakt? Of niet?
- In werkelijkheid zijn gezonde mensen gezond en zelfs als ze drager zijn, is het onwaarschijnlijk dat ze andere mensen besmetten in normale sociale situaties, ongeacht de vaccinatiestatus. lees!
- Het gaat nu zo snel dat het afschaffen van munten, papiergeld en hun flappentappen eveneens gaat versnellen, dan straks met één druk op de knop grip op alle mensen. (Venezuela is al zover). Denk eens na over die Bitcoin's... wanneer er opeens geen Internet, geen G3 of G4 of er zelfs gecreëerde NWO Black-Outs, dan kom je nergens meer bij je geld hoor. Binnen twee dagen Middeleeuwse toestanden.

Democide, de moord van de staat op de 'eigen' bevolking. Daaraan zie je ook dat een parasitair systeem aan het einde is: aan het afmaken van de 'gastheer'. Caroline Vonhoff

- Er is en was géén pandemie, corona voldoet in 't geheel niet aan waarden/eisen pandemie conform de omschrijving. In Nederland is dit nooit afgekondigd/afgeschaald! Epidemie in meerdere opzichten dus.
- Mode-rna heeft al jarenlang geprobeerd om "ons RNA te moderniseren" (vandaar de bedrijfsnaam Moderna; vrijwel niemand die dit door heeft)
- Moderna’s eigen topwetenschapper Tal Zaks over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken” dat betekent plofkraak op je eigen immuunsysteem dus. Alle geweldige mens-eigen immuniteit gaat vanaf nu aan gort! Sterker nog: de vaccinaties gaan nooit leiden tot "steriele" immuniteit, kortom een hoogst ongezonde zaak :-) Hoe staat het met de stof SM-102 in dit vaccin? En de gevallen van myocarditis bij jonge mannen met Pfizer?
-
Of zijn baas: “If you can hack the rules of mRNA, “essentially the entire kingdom of life is available for you to play with” Stephen Hodge – President of Moderna

- Alle Covid-vaccins veroorzaken echt een ravage zonder weerga, het begin wordt steeds meer zichtbaar
; doe er mee wat je wilt voor jezelf.
- Bijvoorbeeld: Omdat gevaccineerden door dit mRNA in permanente ‘spike fabrieken’ zijn veranderd, zullen die gevolgen hoogstwaarschijnlijk onomkeerbaar zijn. ‘Dit is een wereldwijde tijdbom,’ is dan ook de infectieziektenspecialist zijn conclusie. De autopsie op een tegen Covid gevaccineerde zou de eerste in zijn soort zijn geweest, en bracht aan het licht dat bij de overleden 86 jaar oude man 24 dagen na zijn injectie in vrijwel al zijn organen ‘viraal RNA’ werd gevonden. Met ADE reactie, en daar wordt door dr. Pierre Capel voor gewaarschuwd.
- door Malone, de uitvinder van mRNA is al gezegd, dat in het vaccin sprake is van Prionen. Prionen veroorzaken Alzheimer & Parkinson, dus we hebben nog even te gaan met snelle reacties en aantallen gevallen....
- Bedenk ook daarbij dat (de volstrekt logisch natuurlijke) immuniteit veel beter is dan zo'n vaccin immuniteit op basis van 1 spike eiwit (dat ook nog eens continu muteert).
- Er wordt gesproken over niet 1 maar 2 of zelfs derde of vierde! prik voor mijn leeftijdsgroep. Zo zou het moeten zijn: 1 prik = met echt vaccin, klaar en je bent levenslang immuun. Nu willen ze de zwakkeren en ouderen kennelijk nog wat sneller laten afsterven. Ik zie er echt van af. En in 2023 dus nog 2 prikken? Waar is dit anders voor? Dit is volkerenmoord.
- Het Pfizer goedje zit stikvol grafeenoxide, ook dat nog. Die stoffen ruimen nogal wat op binnen onze lichaamscellen, zelfs mitochondriaal en da's zeer ernstig.
- Het 'geheime biowapen' is dus niet het virus maar het mRNA vaccin wat wereldwijd 'verplicht' wordt ingeprikt. Niemand heeft nog een idee wat er nog meer over al die mensen wordt uitgestort aan nw. versies, nw. sera, nw.Sarsachtigen, nw. immuniteit. The clusterfuck. Als we Pfizer mogen geloven kan alleen al een verkoudheid worden veroorzaakt door maar liefst 200 verschillende virussen.
- "We hebben een grote fout gemaakt. We beseften het tot nu toe niet', zegt Byram Bridle, een virale immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario. "We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwitantigeen was, we wisten nooit dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld met een gif. Het is heel verontrustend”. Plus dit:
- Bron The Defender: "Het spike-eiwit passeerde ook de bloed-hersenbarrière en veroorzaakte schade aan de hersenen. Het was een ernstige vergissing om te geloven dat het spike-eiwit niet in de bloedsomloop zou ontsnappen, aldus Bridle. "Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins die de cellen in onze deltaspieren maken, dit eiwit produceren - dat het vaccin zelf, plus het eiwit - in de bloedsomloop komt", zei hij. Bridle zei dat de wetenschappelijke gemeenschap heeft ontdekt dat het spike-eiwit op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem, als het in omloop komt.
Daar komt nog wat meer om de hoek kijken, hoe gaat het dan met bloedtransfusie of zelf bloed doneren als dat bloed besmet/verarmd is? Ik vraag me van alles af...
- Blijf uit de buurt van gevaccineerden! (dat zegt Pfizer Safety zelf, hoofdst. 8.3.5.1.) tja, maar we moeten toch LEVEN mét elkaar!!
- Je bent juist geen wappie als je je oogkleppen afdoet.
- Ik zie het er nog van komen dat de ongevaccineerden straks een mondkapje moeten dragen om de gevaccineerden te beschermen... Er valt nog steeds geen kwartje?
- Gerommel met aanmaken spike-eiwitten... precies hetzelfde eiwit (prions/prionziekte) wat bij gekkekoeienziekte ook zo'n belangrijke rol speelt! Wat, als je die miljoenen pakketjes dan uitademt of speekselt?? (deze ziekten via de mens op andere mensen, naar vooral dieren/wereldvoedseldieren/of melk/kaas/of vlees gaan overslaan - zoönosen-).
- Want ik nam/neem o.a. hierom (!!) ook al geen covidvaccinatie!! (ADE, long-ACE2, kans op citokynestorm) en mijn eigen zus en broer praten maar op me in, dit gaat familiebanden beschadigen! (het voelt al aan als een Jehovagetuigenvoet tussen de deur, de pletmoker ligt klaar hier gna gna) wellicht blijf ik alleen over als enige erfgenaam... *sarc off
- Begrijp mij goed he: Ikzelf alle vaccinaties + 6 griepspuiten, en ook al mijn drie kinderen hebben alle vaccinaties zoals rode hond, ook Hielprik, Mazelen, DTP, DKTP whatever netjes ontvangen via het confrontatiebureau. Maar deze Covidrommel is geheel andere koek, dus 'nu even niet'. Vooral niet omdat ik geen enkele onderbreking in mijn ademhaling of lichaamstemp/koorts kan hebben tegenwoordig. Ga liever gewoon dood.
- Eerst een wattenstaaf in je neus om ergens te mogen eten...koekoek! Ook goed voor 't neusslijmvlies, je weet wel dat onderdeeltje (zeefbeen) dat je beschermt tegen virussen. Artsen waarschuwen juist voor al opgetreden lekkages van hersenvocht op die plek!

- Automatisch behoor ik dus bij de Controlegroep (zonder placebo haha)
- Deze vaccins zijn niet ontworpen om overdracht OF infectie te stoppen, want ze verdoezelen alleen het ziektebeeld... die 1,5 m en kapjes gaan nooit echt weer weg!
- Deze vaccins worden juist de grote spelbrekers in de bestrijding. (besmettelijk zonder te weten dat je ziek bent/voelt en je dan niet thuis blijft) Superspread, geriacide en depopulatie dus! kijk kijk
- Het 'vaccin' zorgt ervoor dat wij antistoffen aanmaken die in het bloed wachten op indringers. Aan die antistoffen heb je niets, want het virus komt het lichaam binnen via de luchtwegen/neusslijmvlies/zeefbeen naar longen en nestelt zich in de longcellen en daar zijn helemaal geen antistoffen! (het is niet eens een antistoffen vaccin, maar een onomkeerbare biologische activiteit).
- Volgens de laatste onderzoeken breekt mogelijk Covid'vaccins' het gehalte vitamine D-3 af in een menselijk lichaam. Bij eenzelfde vitamine inname daalde bij diverse personen het oh zo belangrijke peil (van 88 naar 36 ng/ml. Bron: Dr. David Grimes.)
- Onze overheid (+ EU) heeft zich voor het karretje van de pharmacie laten spannen... hun motto is immers 'maak iedereen patiënt, dat levert ons meer op'. 
- De Indiase covidvariant bestaat helemaal niet! Dat zegt India zelf ook!
- Zie Israël nu half april, 60% nw. covid ZH-gevallen ZIJN JUIST de reeds gevaccineerden, snappie?! Vernietigend!! April maandverslag IPC van Israel: "In feite waren januari-februari 2021 de dodelijkste maanden van het afgelopen decennium, met de hoogste algemene sterftecijfers in de afgelopen 10 jaar. " De IPC stelt vast dat “onder de leeftijdsgroep 20-29 de toename van de totale mortaliteit het meest dramatisch is geweest. In deze leeftijdsgroep zien we een toename van 32% in totale mortaliteit in vergelijking met vorig jaar." “Er is een hoge correlatie tussen het aantal gevaccineerde mensen per dag en het aantal sterfgevallen per dag, in de orde van grootte van 10 dagen, in alle leeftijdsgroepen." kijk
- Het hoogste percentage huidige doden aan 'Corona' (60-70%! bron gov.uk 12-04-21) treden kort na 2e of 3e vaccinatie op, we gaan miljoenen inenten voor wat??? In Belgie gaan ze op het eind dit jaar voor een derde prikjesronde omdat 1e en 2e niet goed genoeg werken. En weet je wie de schuld dan krijgt van golf nr.zoveel?: zogenaamd een 'nieuwe' agressievere mutant van het virus. Mark my words.
- Het hoogste aantal doden in de voorbije Covid tijd (nu april 2021: 10.570 doden, 405.259 ernstige gewonden door de bijwerking) lijkt verband te houden met zgn ''virus dormancy', het zich verstoppen van het virus in je DNA en wacht op geschikt moment om weer op te treden. Ben je dan overdraagbaar erfelijk besmet vraag ik me dan af.- Ik heb aan het RIVM/LAREB gevraagd om overzichtjes van huidige IC-opnames, uitgesorteerd naar etniciteit, leeftijd, reeds gevaccineerd en daarom nu opgenomen, in bezit van een hond/honden (ivm mogelijke hogere weerstand); we zijn inmiddels een maand verder...
- Gezonde mensen zijn er straks niet meer, alleen nog potentieel besmette mensen die getest moeten worden, in quarantaine moeten worden gezet, zo nodig onder dwang richting kamp Groningen.
- Helaas draait alles in deze wereld om corona en doet vrijwel niemand beseffen dat wat we hadden weg is en wat komen gaat totaal niet past in het beeld hoe je je leven wilt invullen.
- Wanneer ons geld en eten (basiszekerheid) weg is dan komt bij velen pas de schok.
- Waarom is iedereen zo op gebrand om Ivermectine niet toe te staan als bestrijder van Covid?! Nou, het gaat om iets heel anders hoor dan het tegengaan van Covid. Als je dat nu inziet gaat er een compleet andere wereld voor je open. Ben blij dat ik over een paar jaar dood ben.
- Alleen een kneus laat zich peuren in de neus.
- Vaccineer -als je nog nieuwe generaties wenst- onder geen enkel beding kinderen!!
- Als je nu nog steeds niet uit je doppen kijkt blijft er voor jouw ogen straks
 maar één ding over: bittere tranen met tuiten van ongeloof en vaccinatiespijt bij 't
ontdekken dat het nieuwe normaal volstrekt absurd is.
- Moleculair bioloog Peter Borger stelde op Twitter: “Deze net gepubliceerde review (American Journal of Therapeutics) toont onomstotelijk aan dat we sinds vorig jaar gewoon een medicijn hebben tegen corona: ivermectine. Officieel zijn daarmee alle vaccins ‘illegaal’.”
- Critici gaan echt niet over een nacht ijs maar gaan juist grondig te werk. Als alle instanties liegen kan je toch niet anders!? Tja, en dan krijg je dat éénderde die prik niet wil...
- De complottheorie van vandaag is de krantenkop van morgen.
- De waarheid zeggen wordt vervolgd met psychologische marteling als gevolg. Free speech bestaat niet, zolang de waarheid niet mag gezegd worden.
- ik stelp geen bloed en tranen, want je bent nu al te laat, zoals vrijwel iedereen niet wil luisteren.
- Welterusten Nederland met je Certificate Of Vaccination (COV) Identity (ID). Met je Experimentele Gen-therapie, met je Frankenstein-mRNA-puzzle.
- Die gehoorzame bankbintjes/NPO luisteraars sterven die zometeen slapend? Een "zachte dood", de werkelijke betekenis van euthanasie.
- Dr.ReinerFüllmich (medisch recht
& consum.besch.Dld.): “Als mensen dit alles gaan beseffen, ontstaat er paniek en moeten we zien of het mogelijk is de Injectiespuit (/cytokine storm jb) alsnog uit het lichaam te verwijderen”. Te laat!? (Fa. Merck is daar al mee bezig trouwens, met MK-7110 en MK-4482)
- 2023, Ezeltje prik krijgt geheel nieuwe betekenis zo. (fig)
- Enne al die druk op ons uitgeoefend getuigt toch van andere Agenda. Als er een echte pandemie was geweest waarbij je familie wordt gehalveerd, mensen bij bosjes omvallen dan had iedereen meegewerkt naar alle mogelijke oplossingen. In een werkelijk echte pandemie zou één op de drie mensen sterven, de helft van de overlevenden zou werken bij/als begraver en zouden alle minikraantjes geconfisceerd zijn om graven te delven!! En hoe lang duurt zoiets? Jaren bij die aantallen. Dus probleem bij zowel begraven (waar dan?) als verbranden.
Nu wordt de knuppel en bonnenboekje erbij gehaald voor 'onze gezondheid'. Niks geruststellende zorgzame overheid.
- Als je ondanks al dergelijk uitgeoefende Overheids!druk, weigert van een hoog gebouw te springen, ben je dan een zelfmoord weigeraar? Of: Als je me een sigaret aanbiedt en ik rook niet (meer!), ben ik dan ook een sigaret-weigeraar? Ik heb niet om een sigaret gevraagd en vraag ook niet om een vaccin, dus weigeraar is een ongepaste term om mij of medestanders te beschuldigen.
- Er komt vrijwel zeker een permanent vaccinatieprogramma. “Er zullen nieuwe golven aankomen, want de prikjes bieden geen immuniteit. Je krijgt constant nieuwe besmettingen en infecties. Ze gaan wellicht ieder jaar weer een nieuw stukje MRNA in die prik gooien."
- Het coronagriepvaccin lijkt goed te helpen tegen angststoornissen, ze staan er voor in de rij immers. We gaan het het niet redden met tegen-argumenten. We gaan met z'n allen een duistere toekomst tegemoet. De echte crisis komt nog. Je dacht zeker dat corona de crisis was....haha
- Mensen om mij heen zijn meer kritisch op welke olie ze in hun auto gooien dan wat ze hun kinderen laten inspuiten. Echt waar, geen enkele discussie is meer mogelijk. Ik ben 'gek' geworden/verklaard omdat ik het niet eens ben met de massa... sodemieter allemaal maar op.
Zeg nooit dat u niet gewaarschuwd was... filmpje of 'n artikel


Lichtpuntjes: 
1. Bij al dat technocratische, kwaadaardige denken is géén rekening gehouden met de werkelijkheid. Dat laatste -geldt ook voor klimaatinspanningen- brengt het hele gedoe met donderend geraas ten val. Eliminatie van de lemmingen. Met heimelijk genoegen kijk ik naar de paniek en komende (vooral natuurkundig gezien) chaos in deze adversed reaction. 
2. De eerste woorden zijn er al: vaccinatieschade, vaccinatie opnamegolf, vaccinatiespijt, prikspijt, vaccinjalouzie, leaky dragerschap.
3. Er gaat een strijd verloren worden... want de eerste overwinningen op de 'wetenschap' zijn al binnen immers. Er gaan iedere week miljoenen mensen de straat op, in de hele wereld he, voor Freedom, en niet alleen voor dat prikje... maar tegen globalisme, leugens, tegen vervlakking, tegen mensenhaat en druk van boven.
4. En toch moeten we alles vooralsnog wat meer tijd gunnen (?), meer mensen moeten geraakt en overtuigd worden dat het volkomen anders moet. Die paarhonderdduizend is nog te weinig weerstand. Heb geduld, het komt! De EU en onze eigen overheid werken al volop mee, zelfs dat voelen ze niet eens aan ha ha. Let maar op: Bedrogen mensen/volk zijn straks felle vergeldingszoekende mensen.
De WEF/WHO/EU is al niet meer zo aan het versterken van elite maar is juist bezig met verzwakken van de massa. Ze voorvoelen hun komende verlies al! Ha ha, Heil WEF.
De grootste domper toch wel is dat eerst wel de Social Credit system oftewel Communistische Volksmonarchie Nederland zeer snel wordt vormgegeven. (Lees voor communistische eerst maar Fascistische, desnoods Socialistische..)

Lareb NL: Griepvaccin versus Corona 'vaccin'
50.000 bijwerkingen, 13 miskramen en 320 doden binnen 2 weken na toegediende vaccinatie.
Na de derde prik zien we wel weer he...wanneer de wilde vorm weer op ons superspreadervolk overspringt.

Ik ben er an overtuigd dat we nooit, nee nooit meer terugkeren naar het oude normaal van zeg 2007 of zo. Ogen zullen voor altijd blijven scannen, hoe druk is het, hoe dicht zitten mensen op elkaar, zal ik wel of geen hand geven, kan ik mijn kleinkind wel op schoot nemen...

Voor dit killervirus wordt een heel systeem van benauwend gedrag, vaccinatieregistraties en paspoorten in het leven geroepen. Daar ben ik het niet mee eens (euf. uit):


Let op: Extreem bange ouders in de USA hebben hun peuters (onder de drie jaar oud! bron VAERS) als een soort testgroep laten vaccineren. Er zijn er al 63 van dood gegaan, en nog nog wil men niet stoppen. Het is een Religie ehh sekte geworden. Hoezo moeten peuters, kinderen, jongeren ingeënt worden om feitenvrije angst weg te nemen? 
Er ligt een hoop werk in het verschiet voor de ggz instellingen. 
God helpe de nieuwe generatie. 

(Bij bosjes gaan ze onderuit: VAERS data released today showed 227,805 reports of adverse events following COVID vaccines, including 4,201 deaths and 18,528 serious injuries between Dec. 14, 2020 and May 14, 2021.

En dat zijn pas 5 maanden he.)

 

Kijk dan, ondertussen bij ons RIVM, nota bene:

Vanaf januari 2021 zijn de vaccinaties begonnen in NL. Het aantal overledenen in blauw was eerder al en blijft verder dalen, plm R=0. Binnen een paar weken -al voor start sperrtijd- schieten er drie lijnen nagenoeg parallel omhoog: bijzondere doodsoorzaken, ic-opnamen en toename prikken zetten. 
Het kan niet anders dan dat er vele Covid-gevaccineerden per brancard naar het ZH gaan... het worden er alleen maar meer als die trent doorzet, we mogen het niet weten wie wat waar en hoe. Er zit pertinent geen Covid in de vaccins, ook niet verzwakt virus enzo, moeten die mensen beademd worden? Waarom gaan die mensen nu stuk? Gerelateerde schade? 
Vragen vragen... maar je krijgt nooit de antwoorden.
De wakkeren weten dit allemaal allang trouwens. (die kleine groep weet het allang en roept tevergeefs: Spike-eiwit gerelateerde afweermechanismen veroorzaken tromboses en mogelijk nog veel meer, denk in richtingen als hersenen en zgn. shedden = overbrengen op andere mensen door aanraken--fysio/masseur/dokter/verpleegster/thuiszorg--) 

Mathematiek en Statistiek zijn geen Wetenschap, nooit geweest ook, dus let altijd op wat de bedoeling is van 'plaatjes' weergeven.
"Glaube nie eine Statistik, die du nicht selbst gefälscht hast."
Kortom: De mensheid in de 21ste eeuw gevangen in een blinde doofstomme computertragedie.

Lees dan ook eens (ga eerst maar even koffie zetten) naast mijn schrijfsels hier. In veel onderwerpen en visie vind ik daarin volop bevestiging. En nee ik lees niet alleen wat mijzelf bevalt...
https://verenoflood.nu/vaccinaties-corona-en-complotpaniek/

Of hier

Onze overheid liegt dat ze barst! Ikzelf ben het vertrouwen in allerlei instituten/wetenschappen compleet verloren: Geneeskunde, Politiek, RIVM, CBS enz.
De tegenwoordige wetenschap (Academia) zorgt ervoor dat de hele mensheid kapot gaat.
Must see: intervieuw van Marijn Poels


Om mij heen ook:
-Vorige week sprak ik een goede kennis, moeder van een schare zonen. Toen ik haar vroeg laat jij je vaccineren, en je zoons dan? "Natuurlijk doe ik dat want wij willen wel overal naar toe kunnen." 
Hoe heb je dat afgewogen praktisch en etisch? "Huh? Daar hou ik me niet mee bezig hoor met de politiek daarachter... ik interesseer me niet eens voor politiek."
-Mijn buurvrouwtje spiedt nog steeds eerst de galerij af of er iemand loopt; ze wil niemand tegenkomen, stel je voor dat ze ziek wordt. (Niemand op onze flat is de afgelopen 15 maanden grieperig of Covid-ziek geweest, eentje positief getest met foute PCR...
Doe normaal mensen!


Op de koffie komen heet dat...
We staan op een belangrijk punt in onze nationale geschiedenis, om: of het tij te keren of zelf onderworpen te worden aan een EU gedrocht….een fascistisch gedrocht. De meerderheid in de Tweede Kamer wil NL als provincie uitleveren aan EU incl. brede onderwerping als een DDR2.0. In welke wereld leven zometeen mijn kleinkinderen??
Het is half april ‘21 en Nederland blijkt één van de meest corrupte landen ter wereld.
Voor wie het ziet is dit NL een volkomen vergelijkbare tijd als Duitsland in 1933 (dat vertelden de mensen in Thüringen ons drie jaar geleden ook al en die zijn ervaringsdeskundig op dit gebied)! 
Oma Tarass zei het al: "Dit Nederland zit tjokvol NSB-ers. De Duitsers zijn weg maar zij zijn er nog". 

Open lucht
We kunnen/mogen onder voorwaarden weer naar de Keukenhof, lulloos!
Eigenlijk he zou ik het héérlijk vinden om geen verstand te hebben...of gewoon een setter zijn bij mijzelf.

There is no chemical solution for a spiritual problem

Gare kikkerbilletjes
Het vuurtje brandt stevig. Er vormen zich inmiddels twee kampen in onze NL kikkerkookpot.
Een groot aantal vindt die warmte gewoon betrouwbaar maar de kikkers die uit de pan springen voelen telkens namelijk hete scheuten. Brengen zich in veiligheid, naar de vrijheid van de koele sloot.
De zittenblijvers positioneren hun "sneltesten en mondkapjes", zich ondertussen wentelend in eensgezindheid in nakwakende saamhorigheid. Ze zijn het verschrikkelijk eens. Er wordt en werd met hen gepraat maar ze luisteren niet meer, bewustloos als ze al zijn. 
Doei! 
(Want: onze los/vast hondenwandelaarsgroep kent namelijk 6 van dergelijke zittenblijvers, de 2 uitspringers doen nu een paar weken daarom voor spek en bonen mee. Het begon bij 'wat hebben jullie gestemd'?
(Hoi Lientje...) En toch geloof ik dat er 'stiekem thermometers afgelezen gaan worden' want zo echt dom zijn ze niet... ik geef ze een half jaartje, voortschrijdend inzicht bestaat heus wel. Je status wordt nu van goede vriend in vakje 'tegendraads' geplaatst. Ik spreek ze nog wel) ;-)

Als Arizona valt... gaan alle dubieuze staten vallen.
Nog zo iets waar je crazyboos van wordt: In de USA in Arizona wilde men graag dat meerkleurige auditteam aan de gang zetten om voor eens en voor altijd -door een compleet onafhankelijk team- de Trump<>Biden stemuitslag eens na te pluizen. Een soort Golden Standard onderzoek. Er waren immers zoveel bewijzen en vragen?! Prima. Een soort Pieter van Vollenhoven audit-actie zeg maar, alle watermerken in de stembiljetten worden zelfs gecheked. De Dems zijn daar zo furieus over... dan heb je dus echt wat veel (20-30%?) te verbergen. Op dit moment (eind april '21) rijden er camera-auto's daar rond om de autonummerplaten van die auditmensen te scannen om ze (later en nu) onder druk te zetten! Spionagevliegtuig cirkelt dagenlang boven het gebouw. Sick!! 
Maar goed, de tegenwerking is gigantisch en kan daardoor zomaar 'tegen de muur knallen'.
Ik kan als voorm. grevo maar beter gaan geloven in karma...

SPARS  pdf
Op de nieuwe (geplande, nee vast niet toch?) pandemie 2025-2028 wordt al volop ingespeeld. Lijvige rapporten met evaluaties, ervaringen, suggesties en te bewandelen paden worden al gedaan door klinkende wetenschappers. Toch wel goed dat reeds-ingespeeld zijn als er een nw. Sars 'opkomt'... ;-( 
Of zeg ik hier iets geks... Vanaf 2025 is vrijwel iedere oudere van nu (waarin 2x/3x gevacc.) dan zonder afweersysteem geraakt en bijna dood gaat van een snottebel. De jongere jeugd vast al breed gevaccineerd, -immuniteitssturing-, mooie manier om dan van alles met bevolkingen uit te spoken (Corona lockdowns, Klimaat lockdowns, Spars lockdowns, Vaccines, CO2 regulerende mondkapjes, CO2-armoede, toegangspolsbanden, cfr-tattoos, sociale controle, electr. paspoorten, slechteluchtambtenaren, uitsluiting uit die nieuwe religie/opgesloten worden/je woning verplicht delen met een immigrant).
Diegenen die tot dan toe uit principe geen mRNA injectie wilden... krijgen dan de schuld van alles wat ik op deze inmiddels lange pagina geschreven heb. De zondebok voor een nieuwe epidemiegolf is reeds aangewezen!! Je dan keurig en gedwee je laten afvoeren, dat nooit! Maar het komt éérst op meer betalen aan, hup inleveren jullie, hogere belastingen voor alle megalomane plannetjes. 
De enige nalatenschap van die lieve Flower Power generatie aan de nieuwste generatie is de vuilnisbelt. Armoe troef; zowel de letterlijke als de ideologische. Portlandtaferelen.

Nog zoiets
Alles wordt straks discriminatoir, alles wat je zegt, wat je denkt racisme. 
Je bent student op Harvard, gefeliciteerd je bent als zwarte student echt bevoorrecht. Toch?? Wat een fijne kansen en wat maken ze ervan:
Huiver

Kon de slaap niet vatten, nog maar even onder mijn lampje verder zitten typen...
Een smak aan info komt er uit de USA aangaande vrouwen die gevaccineerd (alle 4 merken he) zijn en problemen melden: miskramen na een week, plotseling worden velen weer ongesteld terwijl ze al 3 of 5 jaar in de overgang waren, plotselinge niet te stelpen bloedingen enz. Alweer wordt dat spike-eiwit aangewezen!! Willen we anno nu eigenlijk nog wel kinderen op de wereld zetten?? Als alle vrouwen straks ingeënt zijn dan komt er helemaal geen nieuwe generatie... Komt me bekend voor.

Heb daardoor toch nog even zitten bladeren in bijbelboek Lucas. Omdat ik me zo zorgen maak voor mijn kinderen en kleinkinderen. Maar als niemand van ons kinderen had gekregen/willen hebben was NL allang weggevaagd of overgenomen... of niet? 
En vorig jaar die dor hout discussie bij triage komt ook al dicht bij mijzelf.
Lucas 23: 29 "Want ziet, er komen dagen, in welke men zeggen zal: Zalig zijn de onvruchtbaren, en de buiken die niet gebaard hebben, en de borsten, die niet gezoogd hebben. 30 Alsdan zullen zij beginnen te zeggen tot de bergen: Valt op ons; en tot de heuvelen: Bedekt ons. 31 Want indien zij dit doen aan het groene hout, wat zal aan het dorre geschieden?"

Zo, moest alles effe kwijt, ik wil het wel uitschreeuwen he. Heel Nederland is vol mensen die zullen zeggen dat ik dingen in het hoofd haal en dat onze overheid echt het beste met ons voor heeft.... Binnen afzienbare tijd ben ik de pijp uit en jullie moeten verder, veel succes met het hardhandig neerslaan, te laat! Had iedereen graag een hond toegewenst, een Ierse setter zijn de meesten niet waard, heel misschien een blindengeleidehondje... helaas zijn daar geen 10 miljoen van.

Neem me voor...vanaf vandaag zal ik over dit alles niet meer mopperen maar iedereen gelijk geven in satirische vormen. Erom gaan lachen is denk ik beter, weet niet of ik dat kan opbrengen want mijn hart huilt om wat was en wat er mogelijk aan welvaart-onheil komt voor de komende generaties. Het is zoals Houellebecq opmerkte: ‘Alles kan altijd erger'. 
Beter is energie steken in wat ik wel kan veranderen... en die schwung ontbeer ik juist de laatste jaren. Neem mij het svp niet kwalijk dat ik m'n hart vasthou...

Zo tegen komende kerstdagen 2021 zal ik deze pagina weer naar voren halen, kijken hoeveel nog meer is uitgekomen. Je wilt wel weten of je nu een wappie bent geworden of nie he. Of de oorlogsdreiging weg is, we alweer lockdowns hebben, of de schappen bij de AH nog wel net zo vol zijn als nu in april, of Kamela Harris inderdaad kameraad Biden en/of echtgenote al heeft verdreven van de stoel in het WH, of er bloed aan mijn hooivork kleeft, enz.

Rutte I, II en III brachten ons bezuinigingen en foute keuzes, erg foute zelfs. Rutte IV of Kaag I, als die er komt, gaat onze 'slappe volksaard zonder ruggegraat' alsnog totaal breken. U zult zijn opgesloten, niets meer bezitten maar wel gelukkig zijn...en over een jaar of tien pas in opstand komen, zolang duurt dat tot-besef-komen!

Het is een christenwerk heidenen te bekeren; 
het is een heidens werk een christen te bekeren!

 


tuuuurlijk joh...priklocatie  Impfen macht Frei!

 

Wim Daniëls
"Ik vind het toch wel een geruststelling dat ik sinds een paar dagen kan zeggen dat ik ergens gevaccineerd naar heb zitten kijken". Nou da's tevens het laatste wat ik van hem ga aannemen, hij spoort niet meer zo neutraal als vroeger...

Evelyne Hall
Dus eigenlijk helpt dat vaccin alleen om jezelf tegen ernstige bijwerkingen te beschermen. Dan blijkt dus dat de #nietgevaccineerdenclub groot gelijk heeft en zelf de afweging maakt voor hun persoonlijk risico van bijwerkingen vs ernst ziekte covid.

Jan Bennink
"Mensen in Nederland, zijn nu eenmaal slappe, snel gekwetste gedweeë volgers, die liever kiezen voor het milde verraad. De mentholsigaret, het comfortabele concentratiekamp met Netflix vanuit de “sta op stoel”, Mac Donalds thuisbezorgservice en een gesedeerde dood. We zwijgen en conformeren liever in het zicht van de tirannie".

Samenleving
"Hedendaagse desinformatie is informatie die niet is erkend als waarheid door overheid en media en, als blijkt dat het klopt, erg schadelijk zou zijn voor de zittende macht." 
Lees dat maar nog een keer, ja.
en dan dit:
Als onze gezondheid vervalt, onze overheid hierboven genoemde goede kennis negeert, door werkloosheid en faillissementen goederen, diensten en voedselproductie in gevaar komen dan is immers pijler Welzijn allang voor de bijl gegaan:

Zij die mijn tong uitrukken vertellen slechts dat mijn woorden waarheid zijn.

 

Exodus 32
Nou nog maar een Bijbelverhaal wat je zomaar op vandaag in de hele Wereld kunt plakken:
Het volk Israel was het geloof, vooral hun overgave aan God aan het kwijtraken. Voor de zoveelste keer nadat ze uit Egypte waren getrokken richting wat nu Palestina heet. Dat lange wachten beu zeiden ze tot Aäron '"Kom, maak goden voor ons die ons kunnen leiden. Wij willen een god die we echt kunnen zien, kunnen voelen, kunnen aanbidden". 
Nou kom maar op met je goud, zilver en edelmetalen dan smelt ik daarvan een nieuwe afgod voor jullie. Hij maakte daarvan een kalf, een gouden kalf om te aanbidden. Het volk juichte van blijdschap, eindelijk zekerheid, eindelijk iets tastbaars om te aanbidden. Ze wisten van gekkigheid niet wat ze daar allemaal voor over hadden.
Het liep allemaal niet goed af.... is een eufemisme ;-)


Er gaan miljoenen op en door de knieën nu. Vrij zijn, kunnen reizen, alles weer mogen, yess. Maar ondertussen wordt alle vrijheid daarvoor opgeofferd. Hun goed werkende eigen immuunsysteem hebben ingeruild door een falende syntetische vervanger.
Maar ja als je niet kiest voor zo'n kalf met alles erop en eraan dan word je uitgestoten. Zondebok zijn stamt ook al uit diezelfde tijd.

 

En er breekt een nacht aan
die geen ochtend kent.

Anna Achmatova

Alles hierboven nog eens nalezend: Ik ben niet bij machte er uberhaupt een draai aan te geven. Zelf ben ik niet bij machte de waarheden van Rutte of de Jonge als waar, echt en overtuigend aan te kunnen nemen, ik zie het echt niet. En welke wetenschappers dan? Mijn hersens draaien prima hoor, maar gewoon anders, of andersom, daar ben ik mee geboren. Ook heeft hypnose geen invloed op me (is al meerdere malen op niks uitgelopen, resultaat een kwaaie hypnotiseur ;-)

Dus Nederland stik er maar in, je hebt er massaal zelf voor gekozen immers. Nu we het toch over stikstof hebben: Nederland wil stikstof NOx bannen, maar bij een tekort aan stikstof daalt de plantkwaliteit en kwantiteit vh graan. Denemarken – ooit een exporteur van broodgraan – is een importeur geworden.' We hebben meer CO2, Nitrogenium en betere boeren nodig om komende monden te voeden, onze akkerbouwgrond is de beste op aarde.
Genoemde verstikking gaat er toch komen hoor; een allesomvattende economische val. Allerlei soorten activisten willen onze kinderen geen (oh zo natuurlijke) klimaatsverandering achterlaten. Dus ook geen warme zomers en zachte winters en welvaart. Nee: ze kiezen voor koele, natte zomers, ijzige winters en (energie)armoede dankzij een torenhoge staatsschuld. How dare you!

Het luie en gehersenspoelde volk heeft nu nog niks door, als het te laat is begint het grote lijden en vacci- en leiband loperij. Ons echt domme stemvee wil eerst naar de slachtbank en gaan pas loeien als de deur achter ze dicht klapt. Voor nu de verhouding? 33% is blij met onze overheid en Rutte leiding, 33% twijfelt wat en eet popcorn op de bank omdat het besef (klimaat/corona/EU ellende) er niet is, 33% is boos, ongerust, verdrietig omdat ze prima inzicht hebben in de kutzooi nu en wat er komen gaat. Helaas is niemand strijdbaar nog want er is in Nederland geen echte voorman strijder. Ik ken er wel eentje: Rypke Zeilmaker in Langweer. Als die man een aantal duizenden strijders zou aansturen doet bestuurlijk NL het in de broek, ze zijn nu immers al bang voor het volk!

Maar dit alles gaat niet gebeuren hoor. Alles kabbelt verder richting verstikking. Veel sterkte jongens en meisjes en alles wat daar aan qwertytoetsenbordletters++-- ombouwsmaken bij horen, je zult tot je veertigste 'je pa en ma onderdak en eten moeten geven in hun eigen huis'. Onze (boomer)generatie heeft een schat aan rijkdom, techniek, electronica, woningen, welvaart en geestkracht voor jullie neergelegd. De nieuwe generatie hoort het beter te hebben als de vorige, anders gaat er iets mis, toch?
Helaas moet dat alles kapotgemaakt en is een 'goed gevoel' blijkbaar voldoende. Slome woke duikelaars!
Welkom in de eeuw wat later in de geschiedenisboeken de Grote Verdwazing gaat heten. 
De grote droom moet gehaald... iedereen even dom, even arm, evenveel honger, maar wel reuze gelijkgericht. Nou ja, de hele Europese geschiedenis wordt toch al bij het grofvuil gezet; alles wordt herschreven. Orwell's 1984 ten voeten uit!

Wind- en turbinehandel was toch al gepasseerd, oh wacht...
Wat je nu moet gaan studeren als je jong bent? Chinees of Mandarijn. Misschien voor kinderarts?

* * * *

 


Blog-items:

- Sick!

- Entschema in de war
- Hoop houden
- VWD
- Uitgeslapen
- Zwakke enkels
- Aantekening
- Bolletje
- Goede Vrijdag troost
- Gekwek
- Samenwerking
- Bermkrantje
- Gaansverbod?
- Trapped
- De meisjes
- De snoeperd
- Topkwiek
- Trouwe viervoeters
- Sjanteren
- Mooie kornoeljes
- Raar he
- Hestermanhonden
- Drie Gingers
- Andere agenda
- Verbouwereerd
- Scheidslijn
- Knalgeel
- Morgen-stimmen
- Sláinte!

enz.